Home Noutăți Cupa Președintelui raionului Cahul la Taekwon-do 2022

Cupa Președintelui raionului Cahul la Taekwon-do 2022

0
0
775

    La 8 octombrie curent, Consiliul raional Cahul, în colaborare cu Clubul Sportiv de Taekwon-do DINAMIC, au desfășurat Campionatul Cupa Președintelui raionului Cahul la Taekwon-do.

    La deschiderea oficială a competiției, Președintele raionului, dl Nicolae DUNAS, a exprimat sincere felicitări sportivilor participanți la campionat și a mulțumit tuturor antrenorilor pentru munca și efortul depus în dezvoltarea Taekwon-Do-ului în raionul Cahul și Republica Moldova, menționând totodată și aportul suporterilor  la buna desfășurare a evenimentului.

    În cadrul competiției, circa 200 de sportivi din întreaga țară au concurat la probele Tull și Sparring Individual la diferite categorii de vârstă și greutate.

    Învingătorii și premianții competiției au fost decorați cu cupe, medalii și diplome de gradul respectiv, acordate de către Serviciul Tineret și Sport al Consiliului Raional Cahul.

    Astfel, în baza rezultatelor obținute, din cele 9 cluburi sportive participante, Clubul Sportiv DINAMIC Cahul s-a clasat pe locul III, Clubul Sportiv Line Taraclia a obținut locul II, iar Clubul Sportiv Adonai Chișinău a devenit deținătorul Cupei Președintelui raionului Cahul la Taekwon-do 2022, clasându-se pe locul I.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.