Home Noutăți Cupa Președintelui raionului Cahul la Fotbal, ediția 2023

Cupa Președintelui raionului Cahul la Fotbal, ediția 2023

0
0
571

    În lumina soarelui toamnei, două zile pline de măiestrie și competitivitate – 24 septembrie și 1 octombrie –  au marcat desfășurarea celei mai așteptate competiții fotbalistice a anului: Cupa Președintelui raionului Cahul la Fotbal, ediția 2023. Astfel, peste verdele atrăgător al terenului de joc al stadionului raional ”Atlant”, 8 echipe au luptat din răsputeri pentru a cuceri trofeul de onoare cu același nume.

    Sufletele înflăcărate ale zecilor de suporteri au vibrat în unison cu fiecare dribling, fiecare pasă și fiecare gol marcat. Lupta pentru trofeu a fost aprigă, iar emoțiile au atins cote înalte, într-un adevărat spectacol al fotbalului autohton. Astfel, într-un final clasamentul a constituit:

Locul 1 – echipa FC Haiduc (Baurci Modloveni)

Locul 2 – FC Burlacu

Locul 3 – FC Cotihana

    Fiecare echipă distinsă a fost recompensată cu cupe, medalii și diplome de gradul corespunzător, marcând astfel efortul lor constant și contribuția lor la succesul acestei competiții memorabile.

    De asemenea, s-au acordat distincții speciale, trofee și diplome celor mai strălucitori protagoniști ai terenului de fotbal, și anume Cel mai bun:

  • Portar – Prepelița Veaceslav
  • Fundaș – Badac Dumitru (senior)
  • Mijlocaș – Dogaru Iurie
  • Jucător – Asatrean Edgar
  • Atacant – Borza Mihail

    În semn de apreciere pentru pentru performanțele lor excepționale și susținere în perseverarea practicării acestui sport sănătos, echipele au primit echipament sportiv, fiind astfel motivați în continuarea acestei pasiuni comune – fotbalul – care unește.

    Evenimentul a fost organizat cu dăruire și profesionalism de către Serviciul Tineret și Sport, în parteneriat cu conducerea Stadionului  raional Atlant și Asociația Raională de Fotbal Cahul.

    Președintele raionului Cahul, domnul Nicolae DUNAS, prezent la acest eveniment, a felicitat sportivii pentru realizările lor marcante și i-a încurajat în a continua să promoveze un stil de viață sănătos prin practicarea sportului pe care îl iubesc și îl practică cu pasiune, subliniind importanța acestuia în dezvoltarea fizică și mentală a comunității.

    Această competiție nu a fost doar o întrecere sportivă, ci o demonstrație despre unitate, curaj și dedicare pentru întreaga comunitate.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.