Home Noutăți Consolidarea proiectului ”Bunicii Grijulii” la Cahul

Consolidarea proiectului ”Bunicii Grijulii” la Cahul

0
1
2,177

La 16 mai curent, domnul Ion Groza, președintele raionului Cahul, însoțit de domnul Iurie Briceag, șeful Inspectoratului de Poliție Cahul au avut o întrevederea cu președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii”, doamna Galina Cotorobai, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, domnul Gheorghe Cavcaliuc și echipa de implementare a proiectului ”Bunicii Grijulii”.

În acest context, dialogul desfășurat s-a axat pe necesitatea bunei colaborări, susținere reciprocă și acțiuni concrete în asigurarea dezvoltării continue a proiectului. Astfel, dl Ion Groza a menționat importanța proiectului ”Bunicii Grijulii” pentru siguranța copiilor, cât și pentru integrarea vârstnicilor în activități social utile, exprimându-și deschiderea în implementarea și consolidarea proiectului întru atingerea scopului primordial de a ocroti cetățenii. În acest sens, vor fi oferite anual doi foi balneo- sanatoriale pentru cei mai grijulii bunici care vor obține performanțe înalte în activitatea desfășurată.

”Bunicii Grijulii” fac apel către reprezentanții administrațiilor publice locale și potențiali parteneri să nu rămână indiferenți de problema siguranței copiilor, să se implice activ în dezvoltarea acestui serviciu, căci doar împreună se făurește viitorul prosper și sigur!

Menționăm că în incinta Inspectoratului de Poliție Cahul a fost organizat și desfășurat atelierul de instruire a voluntarilor proiectului “Bunicii Grijulii”, privind activitățile ce urmează a fi desfășurate de către aceștia, întru asigurarea securității copiilor pe teritoriul raionului Cahul.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.