Home Noutăți Consiliul Raional s-a convocat în ședință extraordinară

Consiliul Raional s-a convocat în ședință extraordinară

0
0
1,536

În temeiul art.45 alin. (2) și (3), art.53 alin. (1) lit. (f), art.54 din Legea privind administrația publică locală nr. 436-XVI din 28.12.2006, astăzi, 27 decembrie 2019, Președintele raionului, domnul Marcel CENUȘA, a convocat Consiliul Raional în ședință extraordinară.

La ședință au participat consilierii raionali, șefi ai subdiviziunilor din subordinea Consiliului Raional, ai serviciilor desconcentrate și primarii localităților. Din cei 35 consilieri aleși, au fost prezenți 33. Ședința a fost prezidată de doamna consilier Elena Daud.

În contextul sărbătorilor de iarnă, tinerii autoreprezentanți ai Asociației Obștești AZI au surprins plăcut participanții la ședință prin mesajele frumoase dedicate aleșilor locali în ajun de sărbători, oferindu-le felicitări meșterite de ei înșiși.

Ca urmare a mesajelor frumoase exprimate, a continuat desfășurarea ședinței. Ordinea de zi a cuprins 2 chestiuni. Astfel, a fost aprobat în a doua lectură bugetul raional Cahul pentru anul 2020 și organigrama și statele de personal ale Aparatului președintelui raionului, ale direcțiilor și ale altor subdiviziuni subordonate Consiliului Raional Cahul pentru anul 2020.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.