Home Noutăți Consiliul Raional Cahul sprijină și alină durerea unei femei disperate

Consiliul Raional Cahul sprijină și alină durerea unei femei disperate

0
0
329

     Astăzi, 21 aprilie 2023, în baza deciziei Consiliului Raional Cahul, a avut loc înmânarea cheilor beneficiarei unei case de locuit. Decizia de a achiziționa această casă a fost luată în urma evaluării situației de către Comisia Situații Excepționale și a deciziei consilierilor raionali de a aloca mijloacele financiare necesare.

     Achiziționarea casei de locuit va ajuta femeia care și-a pierdut propria casă în urma unui incendiu, a cărui soț a decedat într-o altă împrejurare și care, în consecință se confruntă cu o boală cruntă. Ea va locui împreună cu fiica sa și cu cei doi copii minori.

     La evenimentul de înmânare a cheilor casei au participat președintele raionului Cahul, dl Nicolae DUNAS, vicepreședintele raionului Cahul, dl Ruslan NEDOV și reprezentantul Agenției imobiliare „Turnul Vechi”, dna Angela CARAJA, care a coordonat întreg procesul de achiziționare a locuinței.

     Consiliul Raional Cahul a oferit un ajutor financiar în sumă de 100.000 lei pentru procurarea casei de locuit, beneficiara contribuind și ea cu 20.000 lei, bani obținuți din vânzarea terenului de la casa arsă, tot ea suportând și cheltuielile ce țin de perfectarea documentației.

     Prin acest sprijin, am reafirmat angajamentul nostru de a sprijini comunitatea locală în momente de nevoie și ne-am exprimat speranța că noul cămin va oferi o perspectivă mai bună și mai luminată pentru viitorul acestei familii.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.