Home Noutăți Anunțuri CONSILIUL RAIONAL CAHUL SE CONVOACĂ ÎN ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA 2 DECEMBRIE 2022

CONSILIUL RAIONAL CAHUL SE CONVOACĂ ÎN ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA 2 DECEMBRIE 2022

0
0
583

În temeiul art.45 alin. (2) şi (3), art.53 alin. (1) lit.f), art.54 din Legea privind administraţia publică locală nr.436/2006, Președintele raionului, domnul Nicolae DUNAS, a convocat, în şedinţă extraordinară, Consiliul Raional, pentru data de 2 decembrie 2022.

Şedinţa va avea loc în incinta Consiliului Raional Cahul, Piața Independenței, nr.2, sala de şedinţe, etajul II, cu începere de la orele 10:00.

În agenda şedinţei sunt incluse următoarele subiecte:

1. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie Cu privire la aprobarea bugetului raional Cahul pentru anul 2023”.

Raportor: Nicolae Dunas, preşedintele raionului Cahul

2. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie Cu privire la aprobarea Strategiei de dezvoltare a sectorului de tineret din raionul Cahul pentru anii 2023-2028 și a Planului de acțiuni pentru implementarea acesteia”.

Raportor: Tatiana Seredenco, vicepreşedintele raionului Cahul

3. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind premierea și stimularea performanțelor sportive”.

Raportor: Tatiana Seredenco, vicepreşedintele raionului Cahul

4. Cu privire la dispunerea consultării publice a proiectului de decizie „Cu privire la participarea Consiliului Raional Cahul în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” și  condițiile ce urmează a fi realizate”.

Raportor: Ruslan Nedov, preşedintele raionului Cahul.

5. Despre modificarea Deciziei nr.03/24-IV din 24.09.2015 „Cu privire la delegarea atribuțiilor suplimentare președintelui raionului Cahul”.

Raportor: Nicolae Dunas, preşedintele raionului Cahul.

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.