Home Noutăți Consiliul Raional Cahul s-a întrunit în ședință ordinară

Consiliul Raional Cahul s-a întrunit în ședință ordinară

0
0
2,242

Astăzi, 29 iunie 2017, Consiliul Raional Cahul s-a întrunit în şedinţă ordinară. Cu votul unanim al consilierilor prezenți, în calitate de președinte al  ședinței a fost ales dl Nicolae DUNAS.

Plenul Consiliului a examinat și aprobat 10 proiecte de Decizii, prezentate de dl Ion GROZA, președintele raionului Cahul. Astfel, aleșii locali au modificat bugetul raional pentru anul 2017, alocînd mijloace financiare unor instituții de învățământ pentru lucrări de reparație în scopul bunei funcționări a acestora; au repartizat componenta raională instituțiilor de învățământ primar și secundar din raion pentru asigurarea și îmbunătățirea condițiilor de educație.

De asemenea, au fost aprobate măsurile cu privire la pregătirea pentru buna funcționare a instituțiilor publice și obiectelor subordonate Consiliului Raional Cahul în perioada de toamnă-iarnă 2017-2018.

Consilierii raionali au numit directorul interimar al Azilului raional pentru persoane în vârstă și persoane cu dizabilități din s. Moscovei,  au operat modificări la unele decizii aprobate anterior, precum au examinat și alte chestiuni.

Prezent la ședință, dl Nicolae BĂLCĂNUȚĂ, șeful Oficiului teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, a înmînat unor funcționari publici din subordinea Consiliului Raional Diploma Guvernului Republicii Moldova, pentru participare activă la realizarea politicii de stat și cu prilejul Zilei funcționarului public, care a fost sărbătorită recent.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.