Home Noutăți Consiliul raional Cahul s-a întrunit în ședință ordinară la data de 15 decembrie 2022

Consiliul raional Cahul s-a întrunit în ședință ordinară la data de 15 decembrie 2022

0
0
654

Astăzi, 15 decembrie consilierii raionali s-au întrunit în ședință ordinară, unde au fost supuse examinării 31 proiecte de decizii. La ședință au fost prezenți 32 consilieri raionali.

Una din principalele chestiuni examinate în cadrul ședinței a fost aprobarea bugetului raionului Cahul pentru anul 2023, care este estimat la venituri în sumă de 373385,9 mii lei și la cheltuieli în sumă de 373029,1 mii lei, ținând cont de limitele de transferuri de la bugetul de stat.

De asemenea, a fost aprobat Programul de repartizare a mijloacelor fondului rutier și limitelor alocațiilor pentru întreținerea periodică și reparații curente a drumurilor de interes raional pentru anul 2023; Programul de activitatea al Consiliului raional Cahul pentru anul următor; participarea Consiliului Raional în cadrul Proiectului ”Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”; aprobarea Regulamentului privind premierea și stimularea sportivilor din raion, etc.

Pentru informații detaliate privind deciziile adoptate la ședința din 15 decembrie 2022 puteți accesa pagina oficială a Consiliului Raional Cahul www.cahul.md la rubrica Transparență decizională.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.