Home Noutăți Consiliul Raional Cahul s-a întrunit în ședință extraordinară la data de 7 aprilie 2023

Consiliul Raional Cahul s-a întrunit în ședință extraordinară la data de 7 aprilie 2023

0
0
357

     Astăzi, consilierii raionali s-au întrunit în ședință extraordinară, în cadrul căreia au fost examinate 22 de chestiuni.

   Ședința a fost prezidată de doamna consilier Eugenia NEGRU-STOICA, fiind prezenți 32 consilieri raionali din cei 35 aleși.

    Printre subiectele incluse în ordinea de zi a ședinței s-au aflat aprobarea Acordului de Cooperare între Județul Iași din România și Raionul Cahul din Republica Moldova, a Memorandumului de înțelegere dintre Consiliul Raional Cahul și Asociația Obștească Ophelia. De asemenea, au fost examinate mai multe proiecte de decizii ce vizează activitatea instituțiilor medico-sanitare publice ale căror fondator este Consiliul Raional.

   În conformitate cu prevederile Legii nr. 436/2006 privind administrația publică locală, deciziile consiliului urmează a fi semnate și contrasemnate în cel mult 5 zile de la data desfășurării ședinței.

    Deciziile adoptate în cadrul ședinței vor fi aduse la cunoștința cetățenilor prin publicarea pe pagină oficială a Consiliului Raional Cahul www.cahul.md la rubrica Transparență decizională/Decizii adoptate și în Registrul de stat al actelor locale.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.