Home Noutăți Consiliul raional Cahul s-a întrunit în ședință extraordinară la data de 2 decembrie 2022

Consiliul raional Cahul s-a întrunit în ședință extraordinară la data de 2 decembrie 2022

0
0
543

Astăzi, consilierii raionali s-au întrunit în ședință extraordinară, unde au fost supuse examinării șapte proiecte de decizii. La ședință au fost prezenți 27 consilieri raionali.

Astfel, s-a decis inițierea consultărilor publice pentru trei proiecte de decizii, și anume:

  • ”Cu privire la aprobarea Strategiei de dezvoltare a sectorului de tineret din raionul Cahul pentru anii 2023-2028 și a Planului de acțiuni pentru implementarea acesteia”;
  • ”Cu privire la aprobarea Regulamentului privind premierea și stimularea performanțelor sportive”;
  • ”Cu privire la participarea Consiliului Raional Cahul în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova” și  condițiile ce urmează a fi realizate”.

În scopul de a facilita executarea Hotărârii Guvernului nr. 967/2016 cu privire la mecanismul de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional, consilierii raionali au decis ca dreptul de inițiere a consultărilor publice să fie exercitat de către președintele raionului Cahul.

Pentru informații detaliate privind deciziile adoptate la ședința din 2 decembrie 2022 puteți accesa pagina oficială a Consiliului Raional Cahul www.cahul.md la rubrica Transparență decizională.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.