Home Noutăți Consiliul Raional Cahul s-a întrunit în ședință extraordinară

Consiliul Raional Cahul s-a întrunit în ședință extraordinară

0
0
2,666

     La data de 19 octombrie 2017, s-a desfășurat ședința extraordinară a Consiliului Raional Cahul. Din cei 35 consilieri aleși au fost prezenți 31, iar ședința a fost prezidată de consilierul  Vladimir Lîsenco.
     În ordinea de zi aprobată au fost incluse 9 proiecte de decizii.  Astfel, în cadrul ședinței plenare a fost  examinat Raportul de monitorizare privind implementarea Strategiei  de aprovizionare cu apă și  canalizare a raionului Cahul pentru 2012-2017, stabilite indemnizaţiile de conducere pentru funcţiile didactice de conducere în instituţiile de învăţămînt general, operate modificări ale unor decizii adoptate anterior.
     De asemenea, președintele raionului Cahul, dl Ion Groza, l-a propus pe dl Sergiu Drangoi în funcția de vicepreședinte al raionului, care a fost ales cu votul majorității consilierilor aleși.
     În aceeași ședință a fost numit șef al Direcției construcții, drumuri și dezvoltare teritorială dl Alexandru Taragan.
     La cererea personală a directorului  IMSP „Spitalul Raional Cahul”, s-a acceptat demisia  dlui Anatolie Malcov din 1 noembrie a.c., interimatul funcției urmînd să fie exercitat de dl Oleg Creciun.
     Cu unanimitate de voturi  titlul de ”Cetățean de Onoare al raionului Cahul” a fost conferit domnului Ion Bostan, important om de știință, doctor habilitat, academician, Doctor Honoris Causa a numeroase universități din țară și de peste hotare, decorat cu Ordinul Republicii, originar din satul Brînza, raionul Cahul.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.