Home Noutăți Consiliul Raional Cahul s-a alăturat Campaniei naționale de împădurire, cu genericul „Generația Pădurii”

Consiliul Raional Cahul s-a alăturat Campaniei naționale de împădurire, cu genericul „Generația Pădurii”

0
0
348

     ”Cel care plantează un copac, plantează o speranță” – Lucy Larcom

     La 10 martie, conducerea raionului Cahul precum și angajați ai Consiliului Raional Cahul, alături de reprezentanții altor colective au participat la plantarea de arbori, în satul Baurci-Moldoveni din raionul Cahul, în cadrul Campaniei naționale de împădurire, lansată de Președintele Republicii Moldova, doamna Maia SANDU, cu genericul „Generația Pădurii”. Acțiunea se înscrie în Programul Național de Extindere și Reabilitare a Pădurilor pentru 2023-2032.

     Această acțiune reprezintă nu doar o responsabilitate civică, ci și o oportunitate de a ne implica în procesul de îmbunătățire a calității mediului nostru. Plantarea de arbori este un aport esențial la îmbunătățirea mediului și de a asigura un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare, precum și la atingerea obiectivului Guvernului Republicii Moldova de a împăduri în următorii 10 ani, 145 mii ha.

     Harta terenurilor pentru întreaga campanie de împădurire din această primăvară poate fi accesată pe pagina Agenției „MoldSilva„ www.moldsilva.gov.md, rubrica „Participă la plantări 2024”.

     Prin responsabilitate, solidaritate și implicare activă, putem contribui la crearea unui mediu mai verde și mai sănătos pentru toți locuitorii Republicii Moldova.

 

   

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.