Home Noutăți Consiliul Raional Cahul a primit un mijloc de transport adaptat persoanelor cu dizabilități

Consiliul Raional Cahul a primit un mijloc de transport adaptat persoanelor cu dizabilități

0
1
274

     La data de 12 aprilie 2023, Organizația Internațională pentru Migrație a oferit în mod oficial un mijloc de transport adaptat pentru transportarea persoanelor cu dizabilități în cadrul proiectului „Asistență umanitară de urgență în Ucraina și țările vecine”, finanțat de Guvernul SUA.

     Evenimentul a fost marcat de prezența domnului Nicolae DUNAS, președintele raionului Cahul, domnului Lars Johan Lönnback, Șeful misiunii OIM în Republica Moldova, și doamnei Oxana RADU, șefa  Direcției Generale Asistență Socială și Protecție a Familiei.

   Consiliul Raional Cahul își exprimă recunoștința față de sprijinul și implicarea organizațiilor internaționale în procesul de dezvoltare a comunității locale și reafirmă disponibilitatea pentru o colaborare viitoare constructivă în vederea promovării incluziunii sociale și a sprijinirii persoanelor vulnerabile din raionul Cahul.

     În acest sens, Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei, subordonată Consiliului Raional Cahul, va avea în administrare mijlocul de transport adaptat și va fi responsabilă de utilizarea și întreținerea acestuia, în conformitate cu cerințele legale și etice.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.