Home Noutăți Consiliul Raional Cahul a demonstrat angajamentul ferm în procesul de împădurire a zonei de sud

Consiliul Raional Cahul a demonstrat angajamentul ferm în procesul de împădurire a zonei de sud

0
0
361

    La 11 noiembrie 2023, colectivul Consiliului Raional Cahul a demonstrat o hotărâre puternică, laolaltă cu reprezentanții altor colective, în protejarea mediului înconjurător, desfășurând o activitate de împădurire în sectorul planificat, amplasat la între satele Andrușul de Jos și Zîrnești.

    Echipa Consiliului Raional Cahul s-a mobilizat cu determinare și dedicare pentru a contribui la eforturile de regenerare a pădurilor în zona de sud a Republicii Moldova, în cadrul Campaniei de plantare a arborilor pe întreg teritoriul Republicii Moldova organizată de Agenția ”Moldsilva”, care se va desfășura în perioada noiembrie-decembrie 2023.  Astfel, membrii colectivului Consiliului Raional Cahul s-au echipat cu instrumentele necesare și au pășit hotărâți în sectorul desemnat pentru împădurire. Voia bună și colaborarea au fost cheile care au marcat această zi, în care fiecare participant și-a adus contribuția la această cauză nobilă.

    Sectorul ales pentru împădurire reprezintă o zonă strategică pentru conservarea biodiversității și pentru protejarea calității mediului. Această acțiune de împădurire nu reprezintă doar o simplă activitate de plantare a arborilor. Ea simbolizează angajamentul comun față de protecția naturii și crearea unui mediu în care comunitățile pot prospera pe termen lung.

    Invităm comunitatea locală să se alăture acestui efort și să devină parte din schimbarea pozitivă pe care o putem aduce mediului nostru.

    Consiliul Raional Cahul exprimă recunoștință față de toți cei implicați în această acțiune. Prin această inițiativă, reafirmăm importanța colaborării dintre instituțiile publice și comunitatea locală în vederea atingerii obiectivelor noastre comune pentru un mediu sănătos și durabil.

    Împreună, construim un viitor mai verde și mai sustenabil pentru generațiile următoare. Fiecare copac plantat în această zi reprezintă un pas către un mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare.

  

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.