Home Noutăți Conducerea raionului în vizită la școli

Conducerea raionului în vizită la școli

0
0
609

Pe data de 1 Septembrie, în toată țara a răsunat sunetul clopoțelului, care vestește începutul noului an școlar. Tocmai acest început este motiv de sărbătoare, deoarece înseamnă o nouă treaptă în urcușul spre cunoștințe, o nouă etapă a  vieții și un pas spre un viitor minunat.

Cu acest prilej, Președintele raionului Cahul, dl. Nicolae DUNAS, a participat la ceremonia de bun venit a elevilor Liceului Teoretic „M. Eminescu” din s. Slobozia Mare. Dumnealui, a ținut să felicite în primul rând elevii ce au pășit pentru prima dată pragul școlii, dar, și dorindu-le tuturor elevilor să aibă pasiune și dragoste față de carte, încurajând deopotrivă părinții și dascălii, să-și susțină copiii și să motiveze discipolii lor ca să acumuleze cât mai multe cunoștințe, care să-i ajute în creșterea personalității lor, și de a fi primii în descoperiri, inovații.

La careul solemn au fost felicitați și încurajați elevii și profesorii Liceului Sportiv „M. Sadoveanu” din s. Giurgiulești și Liceului Teoretic „D. Cantemir” din mun. Cahul, de către dna. Elena DAUD și dl. Ruslan NEDOV, urându-le mult succes și rezultate deosebite, îmbinate cu multă muncă, efort, dorință și dedicare în anul de studii 2022-2023.

Tot cu această ocazie, o bună parte a consilierilor raionali, au fost prezenți în instituțiile de învățământ din raion pentru susținerea începutului noului an academic.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.