Home Noutăți Conducerea raionului în vizită la Școala primară „Alexei Mateevici” din municipiul Cahul

Conducerea raionului în vizită la Școala primară „Alexei Mateevici” din municipiul Cahul

0
2
3,595

La 30 martie curent, președintele raionului Cahul, Ion Groza, împreună cu dl Vladimir Calmîc și Sergiu Drangoi, vicepreședinții raionului, și dl Taragan Alexandru, șef Direcția construcții, drumuri și dezvoltare teritorială, au efectuat o vizită de lucru la Școala primară „Alexei Mateevici” din municipiul Cahul, unde s-au întâlnit cu directorul instituției, dna Lilia Arteni.

Doamna director a informat despre problemele, provocările și nevoile instituției, printre care cea mai prioritară fiind reparația acoperișului instituției la care deja s-au început lucrările, fațada instituției care, de asemenea, are nevoie de lucrări de renovare și consolidare, amenajarea terenului de joacă în aer liber.

În cadrul aceleiași vizite reprezentanții Consiliului Raional au făcut un tur al instituției de învățământ, s-au întâlnit cu elevii și profesorii, felicitându-i cu prilejul celor 22 ani de activitate, de implicare și dăruire a corpului didactic în procesul instructiv-educativ.

În urma vizitei și a dialogului cu dna director, conducerea raionului a decis întreprinderea măsurilor de rigoare în soluționarea problemelor cu care instituția se confruntă.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.