Home Noutăți Concursul TVC, ediția 2023

Concursul TVC, ediția 2023

0
1
527

     La data de 31 martie 2023, în incinta Palatului de Cultură „Nicolae Botgros”, a avut loc concursul TVC cu genericul „Tinerii Visează” – un eveniment dedicat tinerilor talentați din municipiul Cahul, organizat de către  Serviciul Tineret și Sport și Centrul de Tineret Cahul din subordinea Consiliului Raional Cahul.

    La concurs au participat 7 echipe formate din elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ din municipiul Cahul. Scopul evenimentului a fost de a promova creativitatea și de a oferi tinerilor oportunitatea să-și dezvolte talentele.

    Participanții au avut la dispoziție o serie de provocări care le-au testat abilitățile de a prezenta  glume, de a crea personaje comice și de a suscita râsul în rândul publicului, fiind apreciați de juriului format din dna Tatiana SEREDENCO, vicepreședintele raionului Cahul, dna Tatiana ROMANIUC, viceprimarul municipiului Cahul, dl Sergiu DRANGOI, consilier raional, dna Natalia LUCHIANCIUC și dl Eugen ALBUR.

     La încheiere, câștigătorii, precum și echipele participante, au fost apreciați cu diplome și premii din partea sponsorilor „Gebhardt Plus”, „Metropolis” și „CahulPan”.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.