Home Noutăți Anunțuri Concurs pentru granturi de mobilitate pentru artiști și profesioniști/reprezentanți din toate domeniile culturii

Concurs pentru granturi de mobilitate pentru artiști și profesioniști/reprezentanți din toate domeniile culturii

0
0
346

    Proiectul EU4Culture, finanțat de UE, a lansat cel de-al patrulea apel pentru granturi de mobilitate, adresate artiștilor și profesioniștilor din domeniul cultural care locuiesc în afara capitalelor din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan  și Georgia. Artiștii și profesioniștii din domeniul cultural cu vârsta de la 18 ani, din toate sectoarele culturale și creative, care își au sediul în orașe care nu sunt capitale sau în zone rurale din aceste țări, sunt eligibili pentru a aplica.

   Apelul sprijină mobilitățile pe termen scurt (5-10 zile calendaristice) cu până la 1.500 de euro, mobilitățile pe termen mediu (până la 5 săptămâni) cu până la 3.500 de euro, mobilitățile pe termen lung (până la 12 săptămâni) cu până la 5.000 de euro și mobilitățile virtuale (fără deplasare, dar cu participare online la un eveniment care are loc în altă țară) cu până la 1.000 de euro.

    Proiectele de mobilitate selectate pot fi implementate între 15 noiembrie 2023 și 31 august 2024 în statele membre ale UE, în țările partenere ale UE și în alte țări europene. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 25 septembrie 2023, ora limită – 18:00 (CET).

    Informații detaliate despre apel și procedurile de aplicare pot fi găsite aici:
https://euneighbourseast.eu/ro/opportunities/eu4culture-granturi-de-mobilitate-pentru-artistii-si-profesionistii-din-domeniul-cultural-care-locuiesc-in-afara-capitalelor/

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.