Home Noutăți Comunicat informativ

Comunicat informativ

0
0
1,049

Astăzi, 26 februarie a avut loc ședința Comisiei situației excepționale raionului Cahul care a dispus instituirea celulei de criză pentru gestionarea fluxului de cazare a refugiaților din Ucraina, în incinta Secției Regionale Sud a Biroului migrație și azil al MAI.

Concomitent au fost identificate posibilitățile raionului de a acorda asistență refugiaților cu raza de acoperire Cahul.

Direcția generală asistență socială și protecția familiei Cahul va desemna asistenţii sociali comunitari şi lucrătorii sociali, pentru a oferi servicii de asistenţă umanitară pentru refugiaţi la Centrele de plasament din teritoriu.

În același timp, facem un apel către toți locuitorii raionului care doresc și își permit să ajute cu bunuri de primă necesitate sau/și posibilități de cazare, hrană să comunice cu ce pot ajuta, pentru a gestiona mai bine situația și a oferi mai multe oportunități apelând la celula de criză amplasată în incinta Primăriei municipiului Cahul, etajul1, biroul 101 sau la tel.fix: 0299-2-20-40; tel. mob: 060915110.

De asemenea, pentru consultanță și asistență, puteți contacta ,, Biroul migrație și azil din cadrul MAI” la Linia Verde: 080001527; tel. mob. 072740962 sau 112.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.