Home Noutăți Comisiile consultative de specialitate s-au întrunit azi în ședințe

Comisiile consultative de specialitate s-au întrunit azi în ședințe

0
0
2,164

Azi, 10 ianuarie 2018, au avut loc ședințele Comisiilor consultative de specialitate ale Consiliului Raional Cahul. În cadrul ședințelor membrii comisiilor au examinat proiectele de decizii propuse pentru a fi aprobate în ședința extraordinară a Consiliului, care este convocată pentru data de 11 ianuarie.

În acest context, dl Sergiu Cornea a moderat ședința Comisiei urbanism, construcții, gospodărie comunală, drumuri și protecția mediului, fiind însoțit de un grup de studeți ai facultății Administrație Publică din cadrul Universității de Stat din Cahul. După ședință, tinerii impresionați  au fost ghidați în cadrul instituției Consiliului Raional Cahul de către dl președinte al raionului, Ion Groza, de vicepreședinții raionului – Vlad Cășuneanu și Vladimir Calmîc. Studenții s-au familiarizat mai îndeaproape cu funcțiile și sarcinile de bază ale Administrației Publice Locale de nivelul II.

În aceeași zi dl Vladimir Lîsenco a prezidat ședința Comisiei administrație publică, respectarea drepturilor și libertăților omului, relații interetnice, dna Tatiana Seredenco – pe cea a Comisiei probleme sociale, educație, medicină, iar dl Ștefan Bratu  – ședința Comisiei economie, reforme, buget, finanțe și relații transfrontaliere.

 Toate proiectele de decizii au primit avizul pozitiv al comisiilor respective.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.