Home Covid 19 Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis noi reguli privind controlul și combaterea infecției COVID-19

Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis noi reguli privind controlul și combaterea infecției COVID-19

0
0
602

În contextul riscului sporit de import al noilor variante ale virusului SARS-CoV-2, precum și de răspândire ale acestora pe teritoriul țării, Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică s-a întrunit în ședință, pe data de 17 iulie anul curent, pentru a aproba noi măsuri privind controlul și combaterea infecției COVID–19.

Potrivit deciziei Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, noile prevederi se referă la regulile de trecere a frontierei Republicii Moldova, intensificarea procesului de vaccinare și alte măsuri de protecție împotriva COVID-19. Prevederile vor intra în vigoare începând cu data de 19 iulie 2021.
AICI găsiți Hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică din data de 17 iulie 2021.

În Republica Moldova, campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început la data de 2 martie 2021. Până astăzi, au fost administrate 861.995 doze de vaccin. Astfel, acoperirea vaccinală constituie 14,5% cu prima doză și 9,8 % cu ambele doze.

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.