Home Noutăți Ceremonia de inaugurare a Secției ginecologie și patologia sarcinii a Spitalului Raional Cahul 

Ceremonia de inaugurare a Secției ginecologie și patologia sarcinii a Spitalului Raional Cahul 

0
0
533

    La data de 8 noiembrie curent, a avut loc ceremonia de inaugurare a Secției de ginecologie și patologia sarcinii din cadrul Spitalului Raional Cahul, care a fost renovată capital cu suportul financiar al Guvernului SUA și dotată cu echipamente moderne, achiziționate de Fondul ONU pentru Populație (UNFPA).

    Evenimentul s-a desfășurat cu participarea Ambasadorului SUA în Republica Moldova, dl Kent D. Logsdon, Președintele raionului, dl Nicolae DUNAS, primarul orașului Cahul, dl Nicolae DANDIȘ, secretarul de stat al Ministerului Sănătății, dl Ion PRISĂCARU, reprezentantului Fondului ONU pentru Populație, Dr. Sakhipov, directorului interimar al SR Cahul, dna Lilia POSTOLACHI.

    Acest proiect va contribui la sănătatea, siguranța și bunăstarea femeilor și familiilor, atât din raionul Cahul, cât și din cele adiacente, va spori accesul femeilor la servicii de sănătate reproductivă de calitate.

    Menționăm că, în ultimii 5 ani, Consiliul Raional Cahul a investit peste 27 milioane de lei pentru renovarea etajelor III și IV ale Centrului Perinatologic de la Spitalul Raional.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.