Home Noutăți Cărțile – adevărați ambasadori ai cunoașterii și a solidarității între oameni

Cărțile – adevărați ambasadori ai cunoașterii și a solidarității între oameni

0
0
281

    Într-o lume în care tehnologia avansează cu pași rapizi, iar informația devine din ce în ce mai accesibilă în format digital, există încă un farmec deosebit în paginile unei cărți. Această dragoste pentru literatură și pentru frumusețea cuvintelor, care încă trăiește în inimile multor oameni, a fost demonstrată în cadrul proiectului „Cărți fără frontiere”, o inițiativă susținută în colaborarea dintre conducerea raionului Cahul și Consiliul Județean Galați prin intermediul Centrului Cultural Dunărea de Jos Galați.

    Astfel, la 4 martie curent, a fost sărbătorită Ziua Scriitorilor printr-un dar special acordat elevilor din raionul Cahul – volume de carte oferite de Centrul Cultural Dunărea de Jos, dar și cărți donate de scriitorii gălățeni, această activitate reprezentând un gest de generozitate și solidaritate între comunități.

    Cu acest prilej, dl președinte al raionului Cahul, Pavel GROZA, și dna vicepreședinte, Tatiana SEREDENCO, au avut onoarea de a se întâlni cu dna Florina ZAHARIA, reprezentantul Centrului Cultural Dunărea de Jos Galați, și a exprima mulțumiri pentru sprijinul acordat în acest domeniu. ”Prin astfel de proiecte, cărțile devin adevărați ambasadori ai cunoașterii și a solidarității între oameni. Donațiile de cărți reprezintă o modalitate de a împărtăși pasiunea cititului și de a oferi acces la cunoaștere și cultură generațiilor de elevi – investind astfel în viitorul tinerilor”, a exprimat președintele raionului Cahul, dl Pavel GROZA, importanța acestui proiect.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.