Home Noutăți Campionatul raional la fotbal, ediția 2023, Cahul

Campionatul raional la fotbal, ediția 2023, Cahul

0
0
771

    Un amalgam de pasiune și determinare s-a revărsat pe stadioanele localităților din raionul Cahul, în perioada lunilor iunie-septembrie, odată cu desfășurarea Campionatului Raional la Fotbal, ediția 2023.

    Cele 8 echipe din inimile localităților Burlacu, Taraclia de Salcie, Cotihana, Pelinei, Colibași, Zîrnești, Baurci Moldoveni și Badicul Moldovenesc, înscrise în campionat, au depus tot efortul pe teren, luptând pentru glorie și trofeu.

    În susținerea și aplauzele susținătorilor și ai admiratorilor, FC Burlacu a strălucit cu putere, cucerind locul întâi, urmată de FC Haiduc (Baurci Moldoveni) pe locul secund și FC Cotihana pe treapta a treia a campionatului.

    Cei mai curajoși dintre curajoși au fost răsplătiți cu cupe, medalii și diplome, ca simbol al dăruirii lor și ca amintire a acestei epopei sportive. Astfel, Cel mai bun:

  • Portar – Beznos Ilie
  • Fundaș – Mîță Gheorghe
  • Mijlocaș – Mocanu Valentin
  • Jucător – Lazarenco Oleg
  • Atacant – Dogaru Iurie
  • Golgheter – Badac Mihail

    toți au fost purtători ai unor onoruri binemeritate, ce au culminat în diplome și trofee, simboluri ale excelenței. În plus, un tribut aparte a fost adus arbitrilor, cei care cu justiție și imparțialitate au vegheat la desfășurarea spectacolului, învingându-și propriile provocări și impunând respect.

    În semn de apreciere pentru eforturile lor și susținere în perseverarea practicării acestui sport sănătos, echipele au primit inventar sportiv, fiind astfel motivați în continuarea acestei pasiuni comune – fotbalul – care unește.

    Această odisee a fost posibilă datorită angajamentului entuziast al Serviciului Tineret și Sport, în colaborare cu conducerea Stadionului raional Atlant și Asociația Raională de Fotbal Cahul, care au croit acest drum spre glorie.

    Fiecare pas, fiecare dribling și fiecare efort au contribuit la această poveste memorabilă a spiritului sportiv. Campionatul Raional la Fotbal, ediția 2023, va rămâne întipărit în inimile noastre ca o lecție de curaj, determinare și unitate, dovedind că sportul nu este doar o competiție, ci un liant care unește comunitatea într-o singură voce.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.