Home Noutăți Campionatul raional Cahul la minifotbal, ediția 2022

Campionatul raional Cahul la minifotbal, ediția 2022

0
1
755

Pe data de 15 martie, pe terenul sportiv al stadionului raional „Atlant” s-au  desfășurat meciurile din cadrul Campionatului raional Cahul la minifotbal, ediţia 2022.  La această competiție au participat 7 echipe din diferite localități ale raionului. Campionatul a fost organizat de către Consiliul Raional Cahul în comun cu Școala sportivă raională Cahul.

Meciurile au fost repartizate în două subgrupe. La categoria de vârstă a.n.2011-2013 meciurile au fost disputate între echipele din localitățile: Crihana Veche; Trifești; Manta și municipiul Cahul.

Victoria, la acest Campionat, a fost obținută de echipa din Crihana Veche (antrenor  dl Octavian Oprea). Pe locul II s-a plasat echipa din Manta (antrenor dl Vasile Pascal), locul III – echipa din Trifești (antrenor dl Oleg Gutcan) și locul IV – echipa din municipiul Cahul (antrenor – dl Iurie Smedu).

La categoria de vârstă a.n. 2008-2010 s-au întâlnit echipele din localitățile:  Colibași; Roșu și Văleni, iar cea mai bună s-a dovedit a fi echipa Colibași, antrenată de dl  Constantin Nichita. Locul secund a fost ocupat de fotbaliștii echipei Roșu, antrenor dl Victor Roman, iar locul III a revenit echipei Văleni, antrenor dl Ștefan Repede.

Echipelor învingătoare le-au fost oferite diplome de gradul respectiv și mingi de fotbal.

Competiția a avut drept scop promovarea modului sănătos de viață și consolidarea spiritului de echipă.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.