Home Noutăți Campania „O zi anticorupție în orașul tău” desfășurată la Cahul

Campania „O zi anticorupție în orașul tău” desfășurată la Cahul

0
2
1,615

La 30 noiembrie 2018,  angajații Consiliului raional Cahul, Agenției servicii publice, Serviciului vamal, primari, reprezentanți ai serviciilor desconcentrate au participat la un șir de seminare organizate de Centrul Național Anticorupție în cadrul campaniei „O zi anticorupție în orașul tău”.

Scopul primordial al campaniei este de a informa cetățenii despre riscurile fenomenului corupției, cât și modalitățile de denunțare a cazurilor de corupție, despre drepturile lor de a beneficia de servicii gratuite în instituțiile publice și despre aplicarea legilor integrității și avertizorilor de integritate.

În acest context, experții educație ai Centrului Național Anticorpuție au încurajat participanții să declare toleranță zero corupției, fiind îndemnați spre a sesiza CNA despre cazuri cunoscute de corupție din localitatea lor prin toate mijloacele de comunicare – prin cerere scrisă, prin e-mail sau prin intermediul liniei naționale anticorupție 0 800 55555.

Totodată, locuitorii din Cahul au fost îndemnaţi să se adreseze la direcţia teritorială Sud a CNA în cazul în care se confruntă sau cunosc un caz de corupţie.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.