Home Noutăți Anunțuri Campania Națională ”Donarea de sânge – act de solidaritate. Donează sânge, salvează vieți”, desfășurată la Cahul

Campania Națională ”Donarea de sânge – act de solidaritate. Donează sânge, salvează vieți”, desfășurată la Cahul

0
0
1,069

Consiliul Raional Cahul informează faptul că, în colaborare cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui și instituțiile medico-sanitare publice din raion,  se organizează periodic activități de donare a sângelui. Aceste activități au loc în cadrul Campaniei naționale ”Donarea de sânge – act de solidaritate. Donează sânge, salvează vieți”.

În acest context, intervenim cu un apel de solidaritate în realizarea acțiunii sociale de donare voluntară a sângelui, care se vor desfășura după cum urmează:

  • 14 iunie 2022, în incinta Palatului de Cultură ”Nicolae Botgros” din mun. Cahul în cadrul  Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, orele: 8.00-14.00;
  • 17 iunie 2022 în incinta Oficiului Medicilor de Familie Andrușul de Sus, orele: 8.00-14.00;
  • 24 iunie 2022 în incinta Centrului de Sănătate Moscovei, orele: 8.00-14.00.

Doritorii urmează să dețină cu ei buletinul de identitate sau alt document ce indică codul personal și să respecte cu strictețe indicațiile pentru donare.

Anume gestul donatorilor voluntari de sânge face diferența între viață și moarte, sângele donat fiind vital necesar pacienților din spitale.

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.