Home Noutăți Bătrânii noștri sunt cei mai buni!

Bătrânii noștri sunt cei mai buni!

0
29
4,556

În contextul sărbătorii persoanelor în etate, Președintele raionului Cahul, Ion Groza însoțit de dna Violeta Hîncu, primar al comunei Manta  și asistentul social, Eremia Svetlana, au vizitat mai mulți bătrâni din localitate, pentru a-i felicita cu această ocazie frumoasă și a le exprima recunoștința pentru tot ce sunt și au făcut pentru comunitatea lor și societate.

Fețe luminate și pline de lacrimi de bucurie s-au observat pe chipurile îmbătrânite ale seniorilor din localitate. Mereu primitori și nerăbdători pentru a povesti cu multă blândețe și răbdare cum își petrec timpul și cum o mai duc, și-au deschis inimile și sufletul pentru a împărtăși din amintirile și nevoile lor.

„Bătrânii noștri, împreună cu poveștile și trăirile lor, sunt baza și stîlpii în jurul cărora viitoarele generații își construiesc viața, căci fără eforturile lor, nu ar fi fost continuitate. De aceea trebuie să-i înțelegem, respectăm și să le acordăm atenția cuvenită, pentru că bătrânii noștri sunt cei mai buni!” a declarat președintele raionului, Ion Groza.

 

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.