Home Noutăți Economic Au fost organizate audieri publice la proiectul de decizie „Cu privire la constituirea societății comerciale Societatea cu Răspundere Limitată „SERVCOM SUD”

Au fost organizate audieri publice la proiectul de decizie „Cu privire la constituirea societății comerciale Societatea cu Răspundere Limitată „SERVCOM SUD”

0
0
915

La data de 21 iulie 2022 au fost  desfășurate audieri publice la proiectul de decizie „Cu privire la constituirea societății comerciale Societatea cu Răspundere Limitată „SERVCOM SUD”, aprobarea Contractului de constituire și a Statutului”.

La eveniment a participat președintelui raionului Cahul, domnul Nicolae Dunas, consilieri raionali, reprezentanți ai societății civile, primari și angajați ai Consiliului raional Cahul.

În cadrul audierilor au fost expuse mai multe propuneri și recomandări  la proiectul de decizie, și anume:

  • excluderea Consiliului raional Cahul din lista fondatorilor Societăți, pe motiv că o astfel de afiliere contravine legislației naționale;
  • la pct. 6.26, alin. 2) cu cel puţin trei pătrimi din voturile tuturor asociaţilor să fie efectuată: a) modificarea şi completarea statutului, cu excepția sub punctelor prevăzute la pct. 6.26 alin. 1) care se modifică cu votul unanim al asociaților.
  • Redistribuirea cuantumului aportului la capitalul statutar, parte a Consiliului raional Cahul între celelalte autorități publice participante în mărimi egale etc.

Toate propunerile urmează să fie examinate și sistematizate conform legislației, după care vor fi prezentate consilierilor raionali.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.