Home Noutăți Au fost identificate necesitățile instituțiilor școlare și preșcolare

Au fost identificate necesitățile instituțiilor școlare și preșcolare

0
0
1,168

În perioada 18-19 februarie 2020, Consiliul Raional Cahul a organizat o serie de ședințe de lucru cu primarii unităților administrativ teritoriale, directorii instituțiilor școlare și preșcolare din raionul Cahul în vederea familiarizării cu situația din cadrul instituțiilor, precum și în scopul identificării necesităților și problemelor principale cu care se confruntă conducătorii acestora. La ședințe a participat președintele și vicepreședinții raionului, șefi ai subdiviziunilor subordonate Consiliului Raional Cahul și consilieri raionali, care împreună au colaborat și au identificat căile de soluționare a problemelor din cadrul localităților raionului Cahul.

Principalele probleme identificate țin de reparația blocurilor alimentare, reparația blocurilor sanitare, reparația sistemului de iluminat din cadrul instituțiilor de învățămînt, precum și cel stradal, termoizolarea instituțiilor, reparația drumurilor, etc. Conducerea raionului a menționat faptul că problemele cele mai stringente  vor fi puse în discuție în cadrul comisiilor consultative de specialitate și în cadrul ședinței în plen a Consiliului Raional Cahul.

          De asemenea, este de remarcat  faptul că directorii școlilor apreciază aportul și implicarea Consiliului Raional Cahul în rezolvarea problemelor lor, în mod special implementarea proiectului ”O bancă nouă pentru fiecare elev”, prin care au fost dotate cu bănci sălile de clasă din cadrul instituțiilor școlare. Menționăm că acest proiect va continua și în anul 2020.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.