Home Noutăți Atelier „Conștientizarea publicului în domeniul bugetului focusat pe copii și tineri”

Atelier „Conștientizarea publicului în domeniul bugetului focusat pe copii și tineri”

0
0
541

     La data de 16 noiembrie 2022, în incinta Consiliului Raional Cahul, a avut loc atelierul „Conștientizarea publicului în domeniul bugetului focusat pe copii și tineri”.

     Scopul atelierului a fost de a face cunoștință cu sistemul bugetar al țării și a discuta despre planificarea banilor publici pe înțelesul fiecăruia.

     Principalele subiectele s-au axat pe managementul finanțelor publice, sistemul finanțelor publice și ciclul bugetar, planificarea strategică și elaborarea bugetului, fiind prezentate și explicate de către dna Eugenia Veverița, specialist în managementul finanțelor publice, ce reprezintă compania de consultanță Ecorys Netherlands, contractată de UNICEF Moldova în cadrul proiectului ”Consolidarea capacităților APL-urilor din Cahul și Ungheni în elaborarea, implementarea și raportarea bugetelor pentru copii”. Proiectul este finanțat din Programul ”EU4Moldova: Regiuni-cheie”. 

     Atelierul s-a desfășurat cu prezența elevilor și profesorilor liceelor din Municipiul Cahul, precum și ai angajaților Serviciului tineret și sport al Consiliului Raional Cahul.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.