Home Noutăți Economic Asociațiile de business agricole vor putea beneficia de granturi de până la 60 mii de euro, în cadrul proiectului EU4Business

Asociațiile de business agricole vor putea beneficia de granturi de până la 60 mii de euro, în cadrul proiectului EU4Business

0
0
775

Consiliul Raional Cahul informează că Asociațiile de Business din domeniul agriculturii organice și vitivinicole au posibilitatea să beneficieze de granturi de 60.000 de euro. Concursurile de granturi sunt lansate de proiectul EU4Business: Connecting Companies (EU4BCC).

Proiectul va acorda Asociațiilor de Business din țările Parteneriatului Estic și din statele membre ale UE, 12 de granturi pentru sectorul agriculturii organice și 11 granturi pentru sectorul vitivinicol, pentru organizarea a mai multor activități. Acestea se vor referi la: twinning – stabilirea de legături directe între Asociațiile de susținere a afacerilor din statele membre ale UE și țările din Parteneriatul estic pentru a permite schimbul de cunoștințe specifice și cele mai bune practici, cu ajutorul facilitatorilor și experților; B2B – întâlniri bilaterale; vizite de studiu.

Orice subvenție solicitată în cadrul acestei cereri de propuneri trebuie să se încadreze în suma de 60 000 de euro, iar solicitantul trebuie să fie stabilit în UE sau Republica Moldova. Cofinanțarea EUROCHAMBRES va reprezenta 95% din bugetul real final. Restul de 5% trebuie să fie cofinanțat de solicitanți, prin resurse proprii.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor pentru finanțare este de până la 30 aprilie curent.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.