Home Noutăți APEL către reprezentanții ONG, membrii grupurilor de inițiativă și reprezentanți ai mediului de afaceri

APEL către reprezentanții ONG, membrii grupurilor de inițiativă și reprezentanți ai mediului de afaceri

0
1
2,063

La data de 25 aprilie, Consiliul Raional Cahul a lansat ideea creării unui consiliu de participare (Consiliului Raional pentru Participare) –  organ consultativ al autorității locale de nivelul II.

Astfel, reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale, membrii grupurilor de inițiativă, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri din raionul Cahul sunt încurajați să se expună cu privire la regulamentul de activitate a Consiliului Raional pentru Participare (link) până pe data de 15 mai.

Documentul urmează să fie aprobat la viitoarea ședință a Consiliului Raional Cahul.

Totodată, organizațiile și persoanele interesate de a participa în calitate de membru al Consiliului Raional pentru Participare sunt îndemnate să expedieze CV-ul organizației/CV-ul personal, dar și o scrisoare de intenție la adresa poștei electronice consiliulraional@cahul.md  cu mențiunea „Consiliul Raional pentru Participare”.

Menționăm că activitatea face parte din cadrul programului „Iniţiativa comună de promovare a oportunităţilor egale”, a cărui scop este de a îmbunătăți viața populaţiei din Republica Moldova, inclusiv a celor mai marginalizate grupuri, femei şi bărbaţi, prin politici publice mai incluzive.

Iniţiativa comună de promovare a oportunităţilor egale este implementată de Fundația Est-Europeană şi Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare” cu sprijinul financiar oferit de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.