Home Noutăți Anunțuri ANUNŢUL PUBLIC

ANUNŢUL PUBLIC

0
0
1,062

privind aprobarea deciziei   etapei de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului a activităţii planificate

    Primăriile  Moscovei, Bucuria, Lucești, Tătărăști, Huluboaia, Tartaul de Salcie, Lopățica, Taraclia de Salcie, Burlacu, Spicoasa, Borceag, Frumușica, raionul Cahul anunţă despre aprobarea şi emiterea deciziei etapei evaluare prealabilă a impactului asupra mediului, emisă de către Agenția de Mediu, în cadrul procedurilor de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului, prevăzute de Legea nr.86 din 29 mai 2014 privind evaluarea impactului asupra mediului, cu modificările ulterioare, pentru proiectul ,,Aprovizionarea cu apă potabilă a localităților Moscovei, Bucuria, Lucești, Tătărăști, Huluboaia, Tartaul de Salcie, Lopățica, Taraclia de Salcie, Burlacu, Spicoasa, Borceag, Frumușica”.
         Decizia de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, precum şi la următoarea pagină web oficială: www.mediu.gov.md, secțiunea domenii de activitate→evaluarea impactului asupra mediului (http://www.mediu.gov.md/ro/content/evaluarea-impactului-asupra-mediului).
       Persoanele interesate pot înainta în formă scrisă, la sediul autorităţii competente emitente, comentarii/observaţii la conţinutul deciziei de evaluare prealabilă a impactului asupra mediului din data publicării prezentului anunţ, până la momentul expirării termenului legal de contestare a actelor emise de către autorităţile administraţiei publice, prevăzuţi de legislaţia în vigoare.
      Persoanele interesate pot consulta la cerere, conţinutul informaţiei din cererea de evaluare prealabilă, şi depune propuneri/observaţii la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu, str. Albișoara, 38, mun. Chișinău.
      Observaţiile, expuse în formă scrisă, se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenția de Mediu, str. Albișoara, 38, mun. Chișinău.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.