Home Noutăți Anunțuri Anunț! Seminar destinat producătorilor agricoli din raionul Cahul

Anunț! Seminar destinat producătorilor agricoli din raionul Cahul

0
0
1,958

S.C. AGRARIA IMPEX M SRL, România organizează un seminar informativ pentru producătorii agricoli din raionul Cahul, care va avea loc la data de 13 septembrie 2019, ora 10:00, sala de ședințe, etajul II, Consiliul Raional. Tematica seminarului ține de tehnologia de exploatare a terenurilor agricole pentru a pune în valoare potențialul celor mai fertile terenuri chiar și în condiții de neirigat, tehnologie rezultată în urma cercetărilor științifice desfășurate de SC AGRARIA IPEX M SRL.

S.C. AGRARIA IMPEX M SRL este o firmă din România, orașul Constanța, care importă îngrășăminte chimice din Croația, membru UE, și le distribuie în zona de Sud, Sud-Est a României, județele Călărași, Ialomița, Brăila, Galați, Tulcea și Constanța.

Pedologic și climatic, terenul acestor județe împreună cu raioanele Cahul și Vulcănești fac parte din zona de stepă, cu perioade lungi de secetă și temperaturi ridicate în timpul verii.

După o experiență de mai bine de 17 ani în cercetarea științifică privind ameliorarea solurilor degradate, în anul 2000 în colaborare cu Institutul Național de Cercetări Agricole Fundulea, stațiuni de Cercetări Agricole Zonale, Institutul de Pedologie și Agrochimie București și Laboratoarele Agrochimice din cele 6 județe studiate, au inițiat studii și cercetări științifice pentru a găsi o tehnlogie de exploatare a terenurilor agricole care să pună în valoare potențialul celor mai fertile terenuri agricole din România chiar și în condiții de neirigat.

După 7 ani de studii, rezultatele cercetărilor științifice au fost peste așteptări.

Sunt invitați toți producătorii agricoli interesați de tehnologia care va fi prezentată.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.