Home Noutăți Anunțuri Anunț repetat privind selectarea unui ONG care va face parte din comisia de selectare a proiectelor

Anunț repetat privind selectarea unui ONG care va face parte din comisia de selectare a proiectelor

0
0
267

     Consiliul Raional Cahul anunță concurs pentru selectarea reprezentanților societății civile în cadrul comisiei de evaluare a proiectelor depuse spre finanţare conform Regulamentului privind finanțarea proiectelor organizațiilor necomerciale  din raionul Cahul.

     Grupul de lucru format din membrii societății civile și reprezentanți ai Consiliului Raional Cahul, vor avea următoarele sarcini: evaluarea proiectelor din punct de vedere tehnic și financiar, evaluarea eligibilității proiectelor în conformitate cu obiectivele, prioritățile și bugetul Programului.  Membrii grupului vor fi numiți prin dispoziția Președintelui raionului. Iar Comisia își va desfășura activitatea în ședințe, organizate la sediul Consiliului Raional Cahul. Conform regulamentului aprobat, informația despre componența nominală a Comisiei se va publica pe pagina web oficială a autorității finanțatoare după anunțarea rezultatelor concursului de selectare a dosarelor de solicitare a finanțării.

     În conformitate cu regulamentul care a fost aprobat, în cazurile în care doar o singură organizație necomercială a depus dosarul pentru participare la concurs, Comisia decide desfășurarea concursului, fără a anunța concurs repetat.

Asociațiile Obștești interesate pot depune dosarul personal sau prin e-mail. Dosarul trebuie să includă:

  1. CV-ul candidatului;
  2. Scrisoare de intenție.

Termenul limită de prezentare a dosarului: 

  • până la data de 02.06.2023,
  • pe adresa de e-mail: tineretsport.cahul@gmail.com,
  • cu menţiunea: „Candidez în calitate de membru al grupului de lucru pentru evaluarea proiectelor, expert în domeniu/experiență în scrierea și gestionarea proiectelor ”.

Telefon de contact: 076009895;

Email: serviciu.tineretsport.cahul@gmail.com

Persoana de contact: Stuparu Carolina, Șef Serviciul Tineret și Sport CR Cahul

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.