Home Noutăți Anunțuri ANUNȚ! ODIMM lansează cursurile de instruire în cadrul Programului Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA)

ANUNȚ! ODIMM lansează cursurile de instruire în cadrul Programului Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA)

0
0
1,529

În atenția antreprenorilor de orice vârstă ce practică activități economice sub orice formă de organizare juridică,  ODIMM lansează cursurile de instruire în cadrul Programului Gestiunea Eficientă a Afacerii (GEA). Instruirea va oferi antreprenorilor dezvoltarea abilităților și competențelor antreprenoriale, modele inovative de management ale afacerii, răspunsuri la întrebările specifice activității antreprenoriale desfășurate, va stimula eficientizarea și extinderea activității antreprenoriale, etc.

Programul național de instruire a antreprenorilor „Gestiunea Eficientă a Afacerii”, este un program de instruire continuă destinat antreprenorilor de orice vârstă ce practică activități economice sub orice formă de organizare juridică, care doresc să-și sporească abilitățile în domeniul antreprenorial pentru asigurarea gestionării eficiente a afacerii.

Modulele sunt actualizate anual, reieșind din necesitățile de instruire ale antreprenorilor.

Modulele de instruire propuse sunt:

  1. Planificarea strategică a afacerii;
  2. Managementul financiar;
  3. Bazele marketingului;
  4. Marketing on-line;
  5. Tehnici eficiente de vânzări și negocieri;
  6. Evidența contabilă și administrarea fiscală;
  7. Legislația muncii;
  8. Managementul ecologic pentru IMM.

Cursurile de instruire, la modulul selectat de antreprenori, vor fi desfășurate timp de 2 zile  pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Doritorii de a participa la instruire sunt rugați până la data de 29 octombrie 2019, să se înscrie în lista participanților la cursurile de instruire din cadrul Direcției Agricultură și dezvoltare economică, Consiliul raional Cahul sau se pot înscrie telefonic la numărul 0299 3 14 06.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.