ANUNȚ!

0
0
3,335

Vă aducem spre cunoștință că Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) anunță despre desfășurarea concursului proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul  2018,  avînd drept scop stimularea și dezvoltarea întreprinderilor inovaționale prin realizarea transferului de tehnologii.

Ideea inovațională trebuie să corespundă unuia din următoarelor domenii:

– Energie alternativă și eficiența energetică;

– Construcții durabile;

– Materiale noi;

– Tehnologii informaționale;

– Tehnologii alimentare;

– Agricultură ecologică;

– Sănătate și biomedicină,

La finalizarea concursului vor fi selectate cele mai reușite proiecte de inovare și transfer tehnologic, care vor beneficia de finanțare din bugetul de stat în volum de pînă la 50% din costul proiectului și pînă la 1 mln. lei pentru un an de implementare a proiectului. Durata de realizare a proiectelor de inovare și transfer tehnologic este de pîna la 2 ani.

AITT va invită să participați la concurs prin inițierea unei propuneri de proiect de inovare și transfer tehnologic și depunerea dosarului cu documentele necesare la sediul AITT, secția Transfer Tehnologic.

Informații suplimentare despre concurs și documentele necesare pentru aplicarea la concurs le puteți găsi pe pagina web a Agenției www.aitt.md și la numărul de contact (022) 88 25 69.

 Termenul limită de aplicare la concurs este 31 octombrie 2017.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Anunțuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.