Home Noutăți Alte 16 de localități afectate de intemperie au fost realimentate cu energie electrică. Formațiunile de intervenție operativă lucrează la restabilirea rețelelor avariate.

Alte 16 de localități afectate de intemperie au fost realimentate cu energie electrică. Formațiunile de intervenție operativă lucrează la restabilirea rețelelor avariate.

0
0
332

    Conform situației operative de la ora 12:00 din 27 noiembrie, curent, mai rămâneau încă fără tensiune 123 de localități afectate de intemperie.

    La această oră rămâne încă dificil accesul la instalațiile electrice în unele localități din raioanele Căușeni, Ștefan Vodă și cele din sudul țării. În acest sens compania este în continuă colaborare cu Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale și autoritățile publice locale în persoana consiliilor raionale și a primăriilor.

    Atragem atenția asupra numărului mare de rupturi de conductoare înregistrate. În acest context reiterăm necesitatea respectării stricte a regulilor de securitate de către persoane în raport cu instalațiile electrice.

    Dacă observați careva pericole (linii electrice căzute pe străzi, în preajma grădinițelor, școlilor) vă rugăm să informați imediat operatorul de distribuție la numărul 022 43 11 11.

    Supravegheați copiii și explicați-le regulile de securitate electrică și consecințele încălcării lor.

    Vă prezentăm câteva reguli de bază privind securitatea electrică:

  • Ocoliți şi nu atingeți conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă accidental de pe piloni şi copaci;
  • Nu interveniți în instalațiilor electrice – aceste intenții se pot solda cu electrocutări;
  • Nu atingeți cablurile de electricitate căzute accidental la pământ.

    Premier Energy Distribution roagă consumatorii să manifeste în continuare răbdare și înțelegere a acestei situații meteorologice complicate şi îi asigură că depune eforturi susţinute pentru restabilirea cât mai urgentă a serviciului.  

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.