Home Noutăți Adunarea Generală Extraordinară a Asociației de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” desfășurată la Cahul

Adunarea Generală Extraordinară a Asociației de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” desfășurată la Cahul

0
0
275

    În data de 21 iulie 2023, Consiliul Raional Cahul a găzduit Adunarea Generală Extraordinară a Asociației de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos”. Această adunare a reunit reprezentanți din diferite instituții din cele trei țări partenere – România, Ucraina și Republica Moldova – care colaborează în cadrul acestei euroregiuni.

    Scopul evenimentului a fost de a discuta și adopta decizii importante privind numirea conducerii ACTEDJ, modificări statutare, precum și de a stabili noi direcții și inițiative pentru dezvoltarea colaborării în zonă și implementarea proiectelor comune.

    Euroregiunea Dunărea de Jos reprezintă un cadru esențial pentru facilitarea colaborării între diversele comunități din România, Ucraina și Republica Moldova, din regiunea Dunării, în scopul promovării dezvoltării economice, sociale și culturale durabile în această zonă transfrontalieră.

   Adunarea Generală Extraordinară, a consolidat parteneriatul dintre părțile implicate în cadrul Asociației de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos”, iar proiectele de dezvoltare comună vor continua să aducă beneficii semnificative pentru comunitățile locale și regiunile implicate în acest parteneriat transfrontalier.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.