Home Noutăți Acord de parteneriat privind dezvoltarea Centrului de Tineret raional Cahul

Acord de parteneriat privind dezvoltarea Centrului de Tineret raional Cahul

0
3
2,493

La 13 martie curent, în incinta Casei Guvernului, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a semnat Acorduri bilaterale privind dezvoltarea Centrelor de Tineret cu 11 autorități ale administrației publice locale de nivelul II. Consiliul Raional Cahul a fost reprezentat la eveniment de președintele raionului, Ion Groza, și șeful Serviciului tineret și sport, Alexandru Popov.

În acest context, președintele raionului, dl Ion Groza, și Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, dna Monica Babuc, au semnat Acordul de parteneriat privind dezvoltarea Centrului de Tineret la Cahul, care va susține tinerii prin dezvoltarea activităților de consiliere, de educare, de orientare profesională, de mentorat, de petrecere a timpului liber, cât și multor altor activități de care tinerii din raion sunt preocupați.

Semnarea acordurilor a fost realizată în contextul implementării Programului de Dezvoltare a Centrelor de Tineret pentru anii 2017-2021, al cărui scop este consolidarea capacităţilor instituţionale care ar permite dezvoltarea şi extinderea teritorială a serviciilor de tineret, astfel încât să fie sporit numărul de tineri beneficiari.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.