Home Noutăți A fost lansat proiectul „Cahul – Capitala Tineretului-2018”

A fost lansat proiectul „Cahul – Capitala Tineretului-2018”

0
4
2,652

La 22 februarie 2018, în Piața Independenței din municipiul Cahul, a fost lansat proiectul „Cahul – Capitala Națională a Tineretului-2018”. Astfel, orașul va beneficia timp de un an de un program diversificat de activități pentru tineri.

La evenimentul de lansare au participat tineri și reprezentanții autoritățile publice locale, în persoana dlui Ion Groza, președintele raionului Cahul, și Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul. Tinerii prezenți la sărbătoare au fost onorați de prezența dlui Radu Obreja, Secretarul de Stat pe domeniul tineret și sport al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, care a înmânat dlui primar trofeul „Capitala Națională a Tineretului”.

A urmat apoi un concert susținut de Alex Calancea, Guz, Andrei Glavan și Dj Vitamin, care a culminat cu focuri de artificii și lansarea în aer a peste 400 de lampioane.

Evenimentul a fost organizat de Primăria municipiului Cahul în parteneriat cu Consiliul Raional Cahul, AO ”Perspectiva”, Centrul CONTACT, AO ”ACTIE” și AO ”Pro Art”.

 

Distribuie articolul pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.