Home Noutăți 23 Aprilie – Ziua Bibliotecarului, Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor

23 Aprilie – Ziua Bibliotecarului, Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor

0
0
2,295

Dragi bibliotecari!
Ziua de 23 aprilie a fost desemnată Ziua bibliotecarului, care coincide, de altfel cu Ziua Internațională a Cărții și a Dreptului de autor. Această zi evidențiază importanţa lecturii, artei, culturii şi a bibliotecii în societate, cît și aprecierea la justa valoare a rolului cărții ca temelie a educației, comunicării și vieții sociale.
Prin nobleţea şi frumuseţea profesiei sale, Bibliotecarul aduce la viaţă cărţi, oameni şi poveşti. Se cuvine să îl celebrăm, să îl respectăm şi să stăruim mai mult în evocarea muncii sale intelectuale.
Apreciem în mod deosebit contribuţia excepţională pe care Dumneavoastră o aduceți la creşterea şi educaţia noilor generaţii în spiritul valorilor noastre autentice. Pentru activitatea nobilă pe care o îndepliniți zi de zi, gândul bun, recunoştinţa şi atenția noastră se vor îndrepta întotdeauna către Dumneavoastră.
Vă aduc cele mai cordiale urări de bine cu prilejul Zilei Bibliotecarului şi Vă doresc frumoase împliniri profesionale, prosperitate materială, bucurii personale. Fie ca Lumina Cărţii pe care o răspândiţi pretutindeni să lumineze şi în anii ce vin, sufletele şi cugetele noastre, îndrumându-ne către viitorul cel bun!

Cu înaltă considerațiune,
Vicepreședintele raionului Cahul
Sergiu Drangoi

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.