Home Noutăți Economic 22 noiembrie – Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare

22 noiembrie – Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare

0
0
1,119

     Agricultură a fost, este și va rămâne a fi una din cele mai importante ramuri de activitate a Republicii Moldova, dezvoltarea căruia, în mare parte, depinde de factorul de mediu.
     În perioada anului curent agricultorii s-au confruntat cu dificultăți generate de seceta prelungită din primăvară, cu toate acestea, fermierii noștri continua să prelucreze pamântul, și să producă producție agricolă.
     Ne dorim cu toții să avem o agricultură avansată, profesionalizată, care să depășească barierele ocupației tradiționale, atât în industria alimentară și în sectorul de procesare.
     Proietele investiționale trebuie să înlesnească munca fermierilor și, în același timp, să avem grijă ca ele să aibă o componentă foarte importantă de protecție a mediului.
     Plățile prin intermediul AIPA susțin agricultura, și ne dorim să contribuie suficient la soluționarea problemelor cu care se confruntă agricultorii, și anume elaborarea unor proiecte, care vizează instalarea sistemelor de irigații, combaterea secetelor, combaterea deșertificărilor – în general, etc.
     În numele Consiliului Raional Cahul Vă aducem sincere felicitări și urări de bine cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare. 
Ne exprimăm convingerea, că prin munca și experiența Dumneavoastră, veți asigura o dezvoltare constantă în domeniul agricol. 
Vă dorim multă sănătate, bunăstare și atingerea de noi performanțe!

Cu respect,
Marcel CENUȘA
Președintele Raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.