Home Noutăți 2 Martie – Ziua Memoriei! Zi de comemorare a eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru

2 Martie – Ziua Memoriei! Zi de comemorare a eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru

0
0
1,039

Stimați participanți ai conflictului armat pentru apărarea integrității
teritoriale și independenței Republicii Moldova


          Ziua de 2 martie, declarată la nivel de stat ZiuaMemoriei celor căzuți în conflictul armat pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova, trebuie să reprezinte un moment de reflecție pentru noi toți. Un prilej de a medita asupra consecințelor sale tragice, asupra noțiunii de patriotism și devotamentul față de țara și poporul din care facem parte.
         
Astăzise împlinesc 29 de ani de la începutul acțiunilor de luptă pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova și cu această ocazie Consiliul Raional Cahul aduce un omagiu tuturor eroilor care și-au sacrificat viața pentru Patrie și pace, pentru țară și neam, pentru valorile naționale.
         Această zi este un bun prilej pentru a ne exprima recunoștința sinceră veteranilor conflictului armat de pe Nistru, care grație bărbăției, dedicației, credinței, devotamentului și demnității manifestate au contribuit la protecția și la consolidarea libertății, prosperității, suveranității, independenței și integrității teritoriale a statului Republica Moldova.
         Vă adresăm cele mai sincere mulțumiri însoțite de întreaga noastă apreciere pentru faptele Dumneavoastră de eroism și spiritul de sacrificiu, dorindu-vă multă sănătate și prosperitate.

 

Cu alese considerațiuni,

 Marcel CENUȘA,
Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.