Home Noutăți 2 autospeciale de intervenție pentru Cahul

2 autospeciale de intervenție pentru Cahul

0
13
2,096

La 4 ianuarie 2019, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a organizat ceremonia de acordare a 24 de autoturisme de intervenție speciale, în cadrul căreia subdiviziunea din raionul Cahul, alături de alte subdiviziuni IGSU din țară, a primit 2 unități de tehnică pentru intervenții în situații excepționale.

La eveniment au participat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, șeful IGSU general- maior, Mihail Harabagiu, președintele raionului Cahul, Ion Groza, șeful direcției Situații Excepționale Cahul, colonel Ion Caraja și alți reprezentanți ai autorităților publice din raioanele Republicii Moldova.

Potrivit IGSU, dotarea cu autocamionete speciale va suplini baza tehnico-materială a IGSU și va fi utilizată în caz de trasee și drumuri înzăpezite, locuri greu accesibile, în caz de inundații și pentru transportarea sinistraților. Pe lângă autoturismele universale șenilate, salvatorii au primit și autocamionete.

Tehnica a fost achiziționată din mijloacele bugetului de stat, valoarea proiectului fiind estimată la peste 17 milioane lei.

Distribuie articolul pe:
Mai multe din Noutăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.