Home Nout─â╚Ťi Vizit─â ├«n s.Borceag al autorit─â╚Ťilor publice locale din raionul Cahul

Vizit─â ├«n s.Borceag al autorit─â╚Ťilor publice locale din raionul Cahul

0
0
1,266

La data de 12 mai 2017, dl Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului Cahul, func╚Ťionarii publici din cadrul Consiliului Raional Cahul, dl Nicolae B─âlc─ânu╚Ť─â, ╚Öef al OT Cahul al Cancelariei de Stat ╚Öi primarii unit─â╚Ťilor administrativ-teritoriale de nivelul ├«nt├«i au efectuat o vizit─â de studiu ├«n s.Borceag. Scopul vizitei a fost schimbul de experien╚Ť─â ├«ntre primarii UAT din raion.

├Än cadrul vizitei au fost discutate subiecte ce ╚Ťin de valorificarea surselor financiare alocate prim─âriilor, distribuirea fondului rutier, modificarea bugetelor locale, efectuarea cheltuielilor administrative, ├«nregistrarea statelor de personal a prim─âriilor, activitatea gr─âdini╚Ťelor de copii ├«n sezonul estival, lipsa de cadre ├«n prim─ârii precum ╚Öi insuficien╚Ťa resurselor financiare pentru achitarea sporului pentru intensitatea ├«n munc─â func╚Ťionarilor publici.

La fel, dl Ion Capi╚Ťa, primarul s.Borceag, gazd─â a activit─â╚Ťii, a ├«mp─ârt─â╚Öit din experien╚Ťa sa de activitate. S-au efectuat vizite la ╚Öcoala din localitate, gr─âdini╚Ťa pentru copii, care a fost reparat─â ├«n mare parte cu suportul financiar al Guvernului Rom├óniei. Deasemenea, s-au efectuat vizite la Centrul de S─ân─âtate, Centrul pentru v├«rstnici Max-Borceag ╚Öi la Fabrica de vinuri din loalitate SRL ÔÇŁGrape ValleyÔÇŁ.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *