Home Nout─â╚Ťi Vizit─â de lucru pentru analiza consecin╚Ťelor calamit─â╚Ťilor naturale

Vizit─â de lucru pentru analiza consecin╚Ťelor calamit─â╚Ťilor naturale

0
0
1,164

Ieri, 25 iulie 2017, dupa pr├ónz orasul Cahul ╚Öi c├óteva localit─â╚Ťi din preajm─â au fost greu ├«ncerca╚Ťi de rafalele puternice de v├ónt care s-au ab─âtut asupra regiunii cre├ónd daune esen╚Ťiale. Printre cl─âdirile avariate din ora╚Öul Cahul este ╚Öi Spitalul Raional, acoperi╚Öul c─âruia a fost afectat de v├óntul puternic.

├Än acest context, dl Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului Cahul ├«mpreun─â cu dl Vladimir CALM├ÄC, vicepre╚Öedintele raionului Cahul, ┬áau efectuat la 26 iulie 2017 o vizit─â ├«n teritoriu ├«n satul Pa╚Öcani de unde au primit sesizarea despre avarierea acoperi╚Öurilor Gimnaziului ÔÇŁN.St─ânescuÔÇŁ din localitate c├ót ╚Öi a Oficiului Medicului de familie (OMF).

Astfel, 70% din acoperi╚Öul cl─âdirii gimnaziului, care a fost renovat cu doi ani ├«n urm─â, a fost smuls ╚Öi dus de v├óntul puternic la o distan╚Ť─â de 100 metri, ├«n gr─âdinile gospodarilor din apropiere. C├ót prive╚Öte acoperi╚Öul cl─âdirii┬á OMF- a fost desprins un ╚Öirag de coli de ardezie. ├Än consecin╚Ť─â, ploaia ce a urmat rafalelor de v├ónt a afectat interiorul acestor cl─âdiri.

├Än cadrul vizitei, unde s-au ├«ntilnit cu directorii ╚Öi reprezentan╚Ťii acestor institu╚Ťii, dl Ion GROZA ╚Öi dl Vladimir CALM├ÄC, au discutat ╚Öi hot─âr├ót m─âsurile ╚Öi ac╚Ťiunile care urmeaz─â a fi ├«ntreprinse pentru solu╚Ťionarea ╚Öi ├«nl─âturarea daunelor calamit─â╚Ťilor naturale asupra cl─âdirilor acestor institu╚Ťii.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *