Home Nout─â╚Ťi ╚śedin╚Ťa extraordinar─â a Consiliului Raional Cahul

╚śedin╚Ťa extraordinar─â a Consiliului Raional Cahul

0
0
805

Conform dispozi╚Ťiei Pre╚Öedintelui raionului nr. 02/d din 05 ianuarie 2018, la data de 11 ianuarie 2018, a fost convocat─â ╚Öedin╚Ťa extraordinar─â a Consiliului Raional Cahul. ├Än afar─â de ┬áconsilierii raionali, ├«n cadrul ╚Öedin╚Ťei au participat ╚Öefii subdiviziunilor subordonate Consiliului Raional Cahul, conduc─âtori ai serviciilor publice raionale, primari.

├Änainte de a trece la analiza celor 5 chestiuni de pe ordinea de zi, Pre╚Öedintele raionului, dl Ion Groza, a adresat cuvinte de felicitare ╚Öi apreciere pentru performan╚Ťele ob╚Ťinute echipei de baschet ┬áÔÇŁGAMA- SINDÔÇŁ Cahul, care a intrat ├«n posesia Cupei Moldovei la baschet, edi╚Ťia 2017.

╚śedin╚Ťa, la care au fost prezen╚Ťi 29 de consilieri din cei 35 ale╚Öi, a fost prezidat─â de dna consilier Eugenia Sarsaman. Chestiunile examinate s-au referit la corelarea bugetului raional Cahul cu bugetul de stat pe anul 2018, aprobarea organigramei ╚Öi statelor de personal ale IMSP CS Cahul pentru anul 2018, acordarea premiului anual, alocarea mijloacelor financiare din fondul de rezerv─â al Consiliului Raional, transmiterea ├«n comodat a unor spa╚Ťii din imobilul proprietate public─â a raionului Cahul.

Toate proiectele de decizii au fost aprobate de c─âtre plenul Consiliului Raional.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *