Home Nout─â╚Ťi Sedin╚Ťa de lucru cu grupul de ini╚Ťiativ─â privind constituirea Consiliului Raional al Tinerilor din raionul Cahul

Sedin╚Ťa de lucru cu grupul de ini╚Ťiativ─â privind constituirea Consiliului Raional al Tinerilor din raionul Cahul

0
0
1,011

La data de 23 octombrie 2017, Serviciul Tineret ╚Öi Sport ├«n colaborare cu AO ÔÇŁPerspectivaÔÇŁ, au convocat, ├«n incinta Consiliului Raional Cahul, ╚Öedin╚Ťa de lucru cu grupul de ini╚Ťiativ─â privind constituirea Consiliului Raional al Tinerilor din raionul Cahul. Scopul acestei ├«ntruniri a fost de a informa participan╚Ťii despre ce este, necesitatea ╚Öi beneficiul cre─ârii Consiliului Raional al Tinerilor (CRT) din raionul Cahul.

├Än cadrul ╚Öedin╚Ťei au participat dl Alexandru Popov, ╚Öef Serviciu Tineret ╚Öi Sport, dna Victoria Ivancioglo, director AO ÔÇŁPerspectivaÔÇŁ ╚Öi tineri – reprezentan╚Ťi ai localit─â╚Ťilor raionului ╚Öi municipiului Cahul.

├Än acest context, participan╚Ťilor le-au fost repartizate materiale informa╚Ťionale privitor la activit─â╚Ťile pe care tinerii trebuie s─â le ├«ntreprind─â ╚Öi documenta╚Ťia necesar─â a fi ├«ntocmit─â. Pentru a ├«n╚Ťelege mai bine acest proces, s-a organizat, pe parcursul ╚Öedin╚Ťei de lucru, o simulare a Adun─ârii Tinerilor din sate cu alegerea pre╚Öedintelui ╚Öi secretarului unei astfel de adun─âri. De asemenea, cei cointeresa╚Ťi au avut un mesaj de convingere ╚Öi prezentare a motivelor care stau la baza dorin╚Ťei lor de a participa ├«n CRT.

Consiliul Raional al Tinerilor este o form─â de reprezentare, consultare┬á ┼či ├«mputernicire a tinerilor, pentru asigurarea particip─ârii lor ├«n procesele de luare a deciziilor la nivel local ┼či este recunoscut prin decizia Autorit─â┼úii Publice Locale de nivelul II.

Mai jos pute╚Ťi accesa ╚Öi desc─ârca materialele informa╚Ťionale privind constituirea CRT.
Agenda Adunarea Tinerilor
ANUNT Adunarea Tinerilor
Declaraţie privind acordul părinţilor pentru participarea minorului în cadrul CRT
Informatia pliant- CRT
Proces-Verbal delegare membru CRT
Regulament cadru Consilii Locale ale Tinerilor (1)

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *